Rabbitduplicators – CD Persen
Shares
  • You are here:
  • Home »

CD in Digipack vanaf 50 stuks

De digipack is een hard kartonnen verpakking full color bedrukt met standaard 1 tray. De digipack is leverbaar in 4, 6 en 8 pagina met meerdere trays in zwart of transparant.

cd digipack

Digipack - Luxe hardkartonnen verpakking

Een digipack (digipak, een geregistreerd handelsmerk van MeadWestvaco, Inc.) is een luxe alternatief voor de gewone cd-doosjes (de zogenaamde jewelbox). De buitenkant van dit doosje is niet van plastic, maar van stevig karton.

​Meestal heeft het ook een andere dikte dan een normaal cd-doosje. Vaak werden deze cd-verpakkingen gebracht als gelimiteerde uitgave, naast de uitgave in een gewone cd-box.

Deze uitgaven hadden vaak bonustracks, en kostten meestal een stuk meer dan de standaard cd uitvoering met jewelbox.

Nog steeds is de digipack een luxe verpakking maar tegenwoordig wel leverbaar voor een betaalbare prijs. Leverbaar al vanaf 50 stuks.

Je kunt kiezen uit een 4, 6 of 8 pagina digipack eventueel met een een boekje ingestoken of ingeplakt. Met zwarte tray of een transparante tray waar de cd op komt te zitten. Andere uitvoeringen zijn mogelijk. Digipacks zijn ook zonder cd's te bestellen.

Digipack specificaties​

​Digipacks zijn er in verschillende soorten uitvoeringen. Bij grotere aantallen wordt er in offset bedrukt en bij kleine oplages bedrukken we ze digitaal.

Daar hebben we verschillende specificaties voor. Zodra je weet wat voor productie het wordt mailen we je de juiste specificaties door.